website migreren

Jouw WordPress site migreren

Een WordPress Website migreren is, en zal altijd een stressvol gebeuren blijven. Daarom helpen wij jou graag verder. Om het migreren zo overzichtelijk mogelijk uit te leggen, hebben wij een stappenplan voor je gemaakt.

Stap 1: Een Back-up maken

Het migreren van websites kan nogal eens fout gaan. Daarom is het verstandig om eerst een back-up te maken voordat je begint met het migreren van je site.

Stap 2: Kies een nieuw hosting pakket

Nu je een back-up hebt gemaakt is het tijd om een nieuw hosting pakket uit te kiezen. Wij hebben er een aantal voor je uitgekozen van bekende hostingpartijen:

Als je een nieuwe hostingpartij heb gekozen, is het nu tijd voor het echte werk.

Stap 3: Je WordPress website verhuizen

Nadat je de nieuwe hosting heb gekregen is het tijd om de daadwerkelijke verhuizing te doen. Als het goed is heb je de FTP gegevens van je nieuwe hostingpartij gekregen. Met deze gegevens kun je inloggen op een FTP programma zoals bijvoorbeeld FileZilla. Als je ingelogd bent upload je de back-up van je oude WordPress website naar de juiste folder.

Nu je de WordPress website hebt geüpload kun je de backup van de database op de server van de nieuwe hostingpartij zetten. Als je nog meer wilt weten, stuur gerust een bericht via het contactformulier. Dan kunnen wij jou helpen met uitleg of je kunt hulp krijgen dat wij het voor je doen.