Je WordPress website beveiligen

Je WordPress website beveiligen

Je WordPress website beveiligen is een zeer belangrijk onderdeel van het onderhouden van je website. Omdat beveiliging zo belangrijk is, helpen wij je graag op weg naar een veiligere website.

Je WordPress website beveiligen tegen spam

Een van de meest voorkomende bedreigingen van jouw website is spam.
Spam zijn ongewenste berichten die (in de meeste gevallen) door bots op je website geplaatst worden in de vorm van berichten. Als je last hebt van spam kun je het beste een plugin downloaden die deze spam-bots tegen gaan.

Inbraak op je site voorkomen

De meest voorkomende manier waarop hackers inbreken op je website is door het achterhalen van je wachtwoord. Dit kan gebeuren door of een slap wachtwoord te gebruiken of door middel van phishing. Maak dus een sterk wachtwoord aan en let altijd goed op de afzender van een bericht.

Is er ingebroken op je website?!

De grootste nachtmerrie van iedereen op het web: gehacked worden. Als dit gebeurd kun je het beste gelijk je wachtwoord veranderen. Uiteraard snappen wij hoe vervelend deze ervaring is. Daarom helpen wij jou graag om het op te lossen.

Wil je meer weten?

Als je nog meer wilt weten, stuur gerust een bericht via het contactformulier. Dan kunnen wij jou helpen met uitleg of je kunt hulp krijgen dat wij het voor je doen.